Bloggtävling


Jag är med och tävlar hos www.isabellaf.se   Till tävlingsinlägget: http://isabellaf.se/2010/october/bloggtavling-vinn-ett-john-whitaker-schabra.html#comment

Planer för morgondagen

Ska iväg och träna för Daniel Svensson på krk imorgon med Magic. Ska bli jättekul! Har tränat för han en gång tidigare fast med Sarja och han var bra :) Hon som hade Magic innan mig hade också tränat för han.

Domino 101031

Skrittade på banan, travade i paddocken. Gjorde många volter och ökningar. Han lyssnade riktigt bra. Provade att öka och minska på en volt också. Det gick jättebra!
Galopperade sen, i galoppen kändes han seg. Sedan fick jag fram han och han lyssnade bra.
Gjorde samma övning som med Magic:

Domino hade som normalt 6 galoppsprång och jag red som fortast på 4½ och som saktast 7. :)

Magic 101031

Skriver iaf hur ridpasset var idag...Hoppas någon kan få nytta av det :)

Skrittade runt banan och sedan travade jag fram i paddocken. Gjorde mycket volter och avsaktningar. Hon gick i form kanske i fem minuter :D
Galopperade en stund på volter och sedan på rakt spår. Sedan gjorde jag en bra övning:

Det var två upphöjda bommar, alltså cavaletti. Man galopperar som ni kanske förstår :P
Men själva övningen går ut på att man kan rida olika tempon. Alltså "nu ska jag rida på 4 galoppsprång" "nu ska jag rida på 6 galoppsprång"

Jag tyckte det var en bra övning. Magic hade som normalt 5 galoppsprång. Red på 4 som snabbast och 7 som saktast. ;)


........

Det är inte roligt att skriva och så är det inga som kommenterar.

Jag älskar att blogga och vill dela med mig med mina tankar.

Men asså jag får inge blogglust när ingen kommenterar liksom. Vad ska jag göra? :O
Sedan börjar jag tappa besökare..:/

Frågar en, en gång:

Vad vill ni ser mer? Vad är dåligt? Vad är bra?

Det är viktigt att jag får reda på det.

Today :D

Idag ska jag åka till Anna Karvonen och då ska vi åka till krk för spökkvällen och sedan ska jag sova där :D
Kommer tillbaks imorgon på förmiddagen.  ^^


fina anna och cillton ♥


Höstbilder101029 ~ Domino

Började rida vid 20 i 5. Han var rätt så seg när jag värmde upp han på banan. Jag fick inte fram han riktigt som jag ville. Jobbade honom i paddocken också. Han är inte lika fin i dressyren längre, tycker jag :/
Sedan galopperade jag på en volt och han var fortfarande seg..Sedan fick jag fram han lite när jag ökade. Gjorde många galoppfattningar från olika gångarter alltså t.ex: galopp-halt-galopp-skritt-galopp-trav.

Borstade rätt länge och sköljde benen. La på hans stalltäcke och så klart! :D


101029 ~ Magic

Gick till stallet vid 3 och började att borsta 20 över. Det var inte så kallt utan bara 6 grader. Men hon fick ha sitt snygga bruna ländtäcke. :D
Red på banan först och det kändes bra. Men borta vid svängen (som är längst bort och går mot skogen) tittade hon mycket in i skogen och skvatt till några gånger.
Sedan gick jag in i våran torra *host* paddock och jobbade henne. Hon gick tillochmed på tygeln, haha!
Avslutade med att träna på att hon ska vara rak i galoppen. Och det är inte det allra lättaste då hon vill byta galopp och då kan det komma några bocksprång. :P

Sedan blev hon klippt, igen. Men det är lika bra innan snön kommer. Tvättade henne efter för hon var rätt smutsig i pälsen.


dålig bild


Regn :(

Idag regnar det. Inte kul! Ska inte rida idag för att jag har ont i huvudet. :)
Har fått en bakgrundsbild på rubrikerna om ni har redan sett det? ^^

Såhär känns det att hoppa DominoHärmade www.tavlingsryttaren.se lite och filmade när jag hoppade med Domino igår. :)

Bilder från 23 och den 25 oktober25 oktober - Longering

Träning

Hopptränade idag för Ulrika Skönnemark.

Hon var spänd till en början eftersom hon mindes krashen..Men sedan hoppade hon jättefint!
Hoppade inte så högt utan bara en bana på 85-95 cm. Kändes superfin verkligen! :D


Så får du hästen mer rakriktad

Börja med att rida på mittvolten i den svaga sidans varv i trav lättridning eller nedsittning, eller i galopp om det känns lättare.
- Då blir det trevligare ridning och hästen sätter sig inte emot. Om du börjar med att bråka med hästens starka sida så förstärker du den. 

Forma efter mittvolten
Rid på mittvolten och utse fyra punkter. Rid med hästen ställd och böjd efter linjen. Behåll ställningen på den inre tygeln och reglera ställningen med yttertygeln. Om hästen vill förböja sig i inre sidan, rätar du ut den med hjälp av yttertygeln. Den yttre tygeln reglerar ställningen och den yttre bogen hålls på plats genom den framåtdrivande ytterskänkeln.

På bilden ser man en häst som är starkare i höger sida, vilket gör att den sätter mer muskler på högersidan. Illustration: Hella Stening.

När det fungerar rider du rakt fram längs fyrkanten innanför spåret och ställer hästen inåt. Kontrollera att hästen "spårar", det vill säga att den går rakt fram med fram- och bakben på samma spår.

Byt till den starka sidan
Därefter byter du varv och rider på stora mittvolten i den starka sidans varv.
- Där är principerna desamma, men var noga med att behålla stödet på den yttre tygeln genom att driva fram hästen med den svaga sidans skänkeln så att hästen spårar. Rör på den inre handen så att du "lirkar loss" den starka sidan med innertygeln. Innerskänkeln håller den inre bogen på plats och hind­rar hästen från att falla inåt i volten.

Ta små ledande tygeltag på innertygeln och undvik att tränga med den inre handen. Försök att omväxlande leda in och lätta med den inre tygeln och se till så att du aldrig fastnar i den starka sidans tygel. Om du hela tiden är mjuk och följsam blir hästen mjuk, eftersom den inte har något att göra motstånd mot.

Bjuda framåt

Fortsätt runt fyrkanten och driv fram hästen på den svaga sidan samtidigt som du håller koll på den starka sidans bog, så den inte faller ut. Oavsett vad du gör ska hästen hela tiden bjuda framåt. Rakriktningen får aldrig ske på bekostnad av hästens framåtbjudning.
- Jag utgår alltid från känslan i handen, säger Mads. Det vi känner i handen är ett symptom på vad vi har bakom oss och under oss.
- Jag håller stadig kontakt med den svaga sidans tygel och genom en mjuk hand på den starka sidan lirkar jag långsamt tills jag får in hästens kropp mellan hjälperna.

Handen följer med

Hästen rör sig i en pendlande rörelse från sida till sida i alla gångarter och därför är det viktigt att ryttaren är mjuk och följsam för att inte begränsa hästens rörelser. Extra viktigt är att handen följer med i hästens rörelser.
- Titta på hur hoppryttarna gör om hästen hoppar snett. Då bygger de hinder som gör att hästen lär sig hoppa rakt, i stället för att hela tiden försöka rätta in hästen. Vi dressyrryttare grejar gärna för mycket.

Mads råd om hur du rakriktar din häst
* Se till att din häst förstår de grundläggande hjälperna (framåtdrivande, förhållande, vändande och sidförande).
* Kontrollera att hästen bjuder framåt och bär sig själv och accepterar bettet, det vill säga ryttaren.
* Börja med att kontrollera att du själv sitter mitt över hästen.
* Starta med böjning och kontrollera att hästen är lika genomarbetad i den inre som den yttre sidan och är redo att bära mera vikt på bakbenen.
* Inrikta dig på att stärka den "svaga" sidan.
* Utgå från känslan i handen, eftersom den är ett symptom på vad du har bakom och under dig.
* Undvik att rikta in fram- och bakdel för mycket på en för ung häst, den behöver först lära sig att flytta sina ben.

Lycka till!

Gymnastik som får hästen att lyssna

Mål
Ryttaren tränar på att få hästen lydig och runt innerskänkeln i svängarna. Rätt utförd blir hästen mjuk, lösgjord och avspänd.

Svårighetsgrad
Det här är en medelsvår övning som rids över låga hinder och räcken (cirka 0,50-0,70 meter). Övningen rids på ridbana eller i ridhus med måtten 20 x 60 meter.

Uppvärmning
Börja med att rida serpentinbågar mellan bommar och räcken. Rid mellan vartannat hinder/bom. Har du har en äldre, lydigare häst kan du prova att rida mellan varje hinder/bom. Var noga med att leda hästen runt i svängarna. Ju närmare hinderstödet du rider, desto mer får du hjälp att forma hästen och flytta ut bakdelen.

Nästa övning är att du galopperar på en åttvolt mellan räckena för att träna byten på relativt rakt spår i riktning mot staketet. Var noga med att samla upp hästen före bytet och att rida rakt fram. Då får du hjälp av staketet med att byta galopp. Använd ytterskänkeln i bytet i stället för att titta ner på innersidan.

Hinderuppställning
Hinder 1: Räcke med utfyllnad.
Hinder 2: Räcke med utfyllnad.
Hinder 3: Cavalettiserie med räcke (1-1,2 meter mellan cavalettibockarna).
Hinder 4: Räcke med utfyllnad (cirka 20 meter efter hinder nr 3).
Hinder 5: Räcke med utfyllnad.
Hinder 6: Oxer.
Hinder 7: Serie som består av fyra räcken och tre cavalettibockar (3-3,2 meter mellan) och avslutas med en oxer 16 meter bakom serien (fyra eller fem galoppsprång).

Så här rider du övningen

ÖVNING A (se nedan)
Starta i lugn galopp i vänster varv och hoppa över hinder 1 och 2 på en stor åttvolt med anridning mot staketet. Var noga med att flytta ut hästen för innerskänkeln före och efter varje hinder med bibehållen rytm. Hästen ska vara rak över hindret. Upprepa ett par gånger.ÖVNING B (se ovan)
Trava över cavalettiserien med räcke (hinder 3). När det är mer än en bom kan du lättare känna om hästen är lydig och inte länger steget och ökar farten. Var noga med att hästen ligger kvar i ett lugnt tempo. När hästen landar i lugn galopp fortsätter du med att hoppa hinder 4 (räcke) i galopp. Om hästen är olydig och vill rusa efter hindret vänder du in runt oxern och saktar av till skritt och lossar hästen med den inre skänkeln. Om du har en lydig häst fortsätter du längs fyrkanten och rider tempoväxlingar i galopp.
När det går bra startar du med cavalettiserien (hinder 3) i trav och fortsätter i galopp över räcket (hinder 4). Fortsätt in på s-bågen (hinder nr 5,  6 och 1). Avsluta med att hoppa serien på långsidan (hinder 7).


ÖVNING C (se ovan)
Starta i vänster galopp. Vänd in och hoppa hinder nr 2 (räcke) mot staketet. Därefter rider du in i s-bågen från motsatt håll och hoppar hinder nr 1, 6 och därefter nr 4. Avsluta med att hoppa serien (hinder 7) åt motsatt håll. Du behöver vara snabb med att räta upp överlivet i landningen efter oxern för att inte komma för snabbt in i serien med bockar och räcken.

Källa: www.tidningenridsport.se

Åtta ponnyryttare Globenkvalade


Frida Mårtensson och Desdemona var ett av de ekipage som kvalade till Globen vid tävlingarna i Södertälje. Foto: Roland Thunholm 

SÖDERTÄLJE: Åtta ponnyryttare blev klara för att rida Prins Carl Philips Pris i Globen. Detta via sista kvalet i Södertälje.

Det är på D-ponny Josefine Wengelin/Calle Kvalster, Joanna Johansson/Arkan, Alexandra Revell/Aslow och Filip Ågren/Drumcong Finn.

C-ponnyryttarna är Alva Häger/Reape Supermind, Emelie Nielsen/Forever Reunited, Frida Mårtensson/Desdemona  och Matilda Petersson/Miclas Courtney Love.

Josefine Wengelin satte verkligen en prick över i. Hon vann Globenkvalet i Västervik. Nu blev det seger igen med Calle Kvalster.
- Kul, Globen blir min sista tävling med Calle. Nästa år rider jag häst, berättade den 16- snart 17-åriga Josefine.
Hon stammar ur en ren hästfamilj. Morfar Rolf, var utbildningschef på Ridsportförbundet. Mamma Katarina "Nina" har ridit EM för unga ryttare.

Håll ögonen på Filip Ågren, 13 år. Han har talang utöver det vanliga. Han kvalade via en tredjeplats i Södertälje. Frida Mårtensson och Desdemona kvalade också i Södertälje. Men hon vet ännu inte om hon rider i Globen.
- Först är det SM på Strömsholm och så final i Baltic Cup i Wilhelmsborg, Danmark. Så vi får se, sa Frida efter sin seger i C-ponnykvalet.
Frida har en berömd storasyster i Minna Telde.
- Men jag tränar inte så ofta för henne. Dels har hon inte så mycket tid. Och så vill jag ha lite mer stöd på tygeln än vad en dressyrryttare vill ha, berättade 13-åriga Frida, som också rider D-ponnyn Wild at Heart.

Hehe, lite kul. Filip Ågren tävlar för Karlstads RK. Lycka till, till han! ;)


Planer inför dagen

Ska gå till stallet vid tre och rida Domino. Ska också skritta Magic.
Sedan åka till Krk och gå på clinicen som börjar 18.30. :)

"Sylve Söderstrand och Lotta Björe visar vad du och din häst behöver klara av i markarbetet på respektiv nivå och vilka övningar som är lämpliga."


www.jumpclub.se


Usch :(

Ska skriva om hur det gick på tävlingen idag:

LC:
Jättefin på framhoppning och likaså banan.
0+0 fel = 3:de placering

LB:
Fin på framhoppningen!
Det var en A:1a ..
0 fel i grunden.
Men i omhoppningen så skulle jag till sista hindret som var i en halkig sväng. Maxad oxer på 1 m och bredd som sjutton. Hon kom inte rätt på hindret så hon ramlade på mig. Vi gick alltså omkull. Hon landa typ på knänen och det var ren tur att hon inte bröt nacken! :( Jag tappade luften och har jätteont i ett knä. Asså tur i oturen :/

Nöjd som sjutton annars! :D


Smart sakwww.hooks.seH2go Vattenbehållare

Artikelnr. 710453


179 Kr

En slitstark vattenbehållare som du lägger i din skottkärra. Rymmer 80 liter. Öppnas med skruvkork. Levereras med en duk som läggs under så att den inte glider.


101023

Jag red bara Magic idag. Amanda red Domino, hehe han galopperade med henne (han blev så pigg och ville trava förbi Magic) ;)
Men red lite i paddocken gjorde några påhittade ridvägar som jag och Elin kom på. :) Sedan galopperade jag. Ökade och minskade tempot. Hon var jättelydig och kunde bromsas från en hög fart. Detta är ju bra att träna dagen innan så (om man ska hoppa omhoppning) man kan svänga i omhoppningen.

Sedan hoppade jag ett 45 cm hinder för jag skulle bara ta några språng. Hon rev! Det är ganska smart att lyfta benen om man ska hoppa typ 50 cm högre nästa dag hehe :D
Sedan skärpte hon sig när det behövde. Hoppade inte så högt utan bara ett språng på 80 cm.

Sedan ryktade och gosade jag med henne. Smörjde saker och packade. Ja, det gamla vanliga. Utom att jag inte kunde tvätta henne då det är för kallt :( Aja, hon blev ganska blank ändå.


Nu sviker jag er

Blev inga bilder, eller film idag. Jo i stallet men inte när jag red :(
Hehe, inlägg med bilder, dagens träning, imorn och allt annat kommer strax!

Minnen från 2007


Munsboro Danny Boy

En B-ponny som jag lånade under vårsommaren 2008. Det var innan jag köpte Sarja.

Men han och jag passade inte ihop, tyvärr.

Välj ni!

Jag ska hoppa med Magic imorgon, så jag undrar:

Film eller bilder?

Ni har fram tills morgondagen att rösta ;)

Friday yayy

Ska snart gå till stallet och rida ponnisarna. Stanna hemma från skolan idag för att jag ska bli riktigt frisk. :)
Första snön har också kommit, liksom lite tidigt, eller vad tycker ni?


Hiss 101021


Andra dagens hiss går till en hästshop nämligen http://equalityline.se/
Superbra butik med endel märkesgrejer.Coolt !Var tvungen att sno detta från http://hastdiggaren.blogg.se/
Det var en ryttare som filmade (hon hade en kamera på huvudet) under terrängritten vid fälttävlans-VM i Kentucky. Riktigt coolt eller hur?

HissTäcke från Hööks

Regntäcke med fleecefoder
Artikelnr. 600004

 

399 Kr
Fleecefodrat regntäcke i 600D polyester ripstop. Nylonfodrad bog för att förhindra skav. Vattentätt med andasfunktion.
Tvätt 40º.
- 3000 mm vattenpelare
- 3000 MVT andasegenskap
- Höga bogveck
- Bogspännen med snabbknäppe
- Kryssgjordar
- Svansskydd
- Elastiska bensnören

Skötselråd


L I T E S J U K

Ja, har ont i huvudet och är snuvig. Febern har gått över. Kaaanske ska prova att rida i eftermiddag.
Jag orkade inte att gå till skolan för jag har inte lust att sitta och känna mig sjuk. -.-

Håller på med en ny design :)

Vecka 42 Domino

Måndag ;; Vila
Tisdag ;; Vila
Onsdag ;; Rida på banan
Torsdag ;; Bommar
Fredag ;; Dressyr
Lördag ;; Blandat
Söndag ;; Vila

Vecka 42 Magic

Måndag ;; Vila
Tisdag ;; Rida ut
Onsdag ;; Dressyr
Torsdag ;; Hoppa
Fredag ;; Rida på banan
Lördag ;; Skritta
Söndag ;; Tävling på Valåsens RF

Blåst, hästar och skola

Blåst, hästar och skola. Ja så var min dag haha :)

Red inte idag för det blåste jättemycket. Bara borstade dem lite.

Syns imorgon :'D

Glöm inte!


förlängt till 20 oktober
http://arphoto.blogg.se/2010/october/fragestund.html#comment

Ny header

Har ni sett min nya header? Den är iaf lite höstigare än den förra. Jao, hoppas ni gillar den :)

Skymning
MagicDomino

Domino: Yää jag flyger!

Frågestund!


Fotodag

Yes, idag blev det en fotodag!
Bered er på en bildbomb senare :)

Jag saknar dig! :"""(
Equality Line Horse Show 2009Fångade bilder i videoklipp från när jag provred Magic

1 mToday :)

Red bara Magic idag.
Jag gick till stallet vid halv 4 och började borsta 20 i 4. (Viktig information)
Red i ca 45 min.
Började med att värma upp på banan. Egentligen skulle jag ju rida i dalhagen men det var så hårt och ingen fotografering blev det idag också ..
Jaja, när jag hade travat och galopperat en stund på banan red jag i paddocken. Sofia red också där med Regazzo samtidigt. Gjorde mycket halter som vanligt. Hon var stark men tillslut fick jag henne att lyssna någorlunda på mig. I galoppen funkade det också bra. Gjorde några galoppombyten och volter. Nöjd med ridpasset ^^


bild från när jag provred henne :)


Domino Z and Black Magic Woman

Bommar hade vi idag (jag o elin).

( hoppas ni fattar xD )

Det där röda saken är alltså ett litet räcke på typ 35-40 cm?

Elin red Domino men hon tyckte han var lite seg..Hon fick ta ett spö och då vaknade han till. Jag har förövrigt provat Sarjas gamla skydd som är både fram och bakskydd. Det är ett par Catago Pro bruna. Men gillar hans prestige skydd också då.

Jag red Magic som ni kanske fattat och gick väldigt bra. I början när jag värmde upp så gjorde jag och Elins påhittade väg "Diamanten" och "Fyråttan". Väldigt bra vägar det. Ska förklara någon dag :P
Gjorde också mycket halvhalter och halter. Tillslut blev hon inte lika stark som hon var i början. Sedan galopperade jag lite och bara gjorde några galoppombyten och några volter. Sedan tog jag några 'provsprång' på våran lilla bana. Där från det röda till det blå, på den sträckan alltså (titta på bilden) så stack hon iväg några gånger. Tillslut fick jag henne att gå lugnt, haha min lilla racerponnii <3

Sedan bytte jag och Elin häst. Hehe, Elin gillar Magic. Passade på också med Domino att göra lite volter och så.
Imorgon så ska jag kanske rida i dalhagen eftersom jag ridit i paddocken två dagar i sträck. Jag längtar tills man lugnt kan rida ut i skogen. Tilldess får jag väl hålla mig hemma på banan, i dalhagen eller i paddocken..

 / / / A L E X A N D R A

Fredag den femtonde oktober tvåtusentio


Äntligen fredag!
Har vart med Elin idag. Inlägg om det kommer strax ^^ Har inte gjort så mycket annat :) Har sett på idol och som vanligt hejjar jag på Elin! :D

G O D N A T T  O C H  S Y N S  I M O R G O N
ska försöka (tvinga) någon att fota när jag rider imorgon :')


Hade tråkigt


Torsdag 101014

Torsdagar är alltid härliga, ja efter skolan då. Därför att torsdagar är härliga är för att då är det ju fredag nästa dag och då slutar vi 12.10! Yeyy : )
Idag red jag båda pållarna. Gick väl bra. Jag tränade med Magic att hon skulle vara lydig och med Domino tränade jag på att få fram han mer.

Jag längtar tills vintern! För nu kan man ju inte typ rida ut eftersom alla våra ridstigar går i skogar. På vintern kan man tex galoppera på vägen och sånt :) Jag är inte rädd för älgarna utan för jägarna. Aja, tur att man inte bara kan rida i paddocken hemma utan på våran travbana och i dalhagen där det finns ett par stockar.

Svara på inlägget http://arphoto.blogg.se/2010/october/nu-har-du-chansen-att-saga-vad-du-tycker.html#comment :)


My sweet pony


Nu har du chansen att säga vad du tycker

Vad vill ni läsa mer om på bloggen?

Något annat som ni vill att jag ska ha? tex tävlingar

Vad tycker ni är bra?

Vad tycker ni är dåligt?

Andra funderingar?Svara på frågorna ! Annars kan jag inte bättra mig :)

Filmen är här :)


Filmen på Domino kommer imorgon =)

Om knappt en och en halv månad! :D


Yeyy :'DD


Hagfors Uddeholms RK 3 okt

Lycklig !

Karlstads RK 9-10 oktober

LÖRDAGEN
Domino
LD:
På framridningen kändes han ovanligt seg och på framhoppningen med. Men vi blev nolla iaf.
LC:
Lite piggare denna gång. Men på tredje hindret så stoppade han för att han skulle bajsa. ÅHH. Men sedan gick det bra ända till mål.
Magic
LC+5:
Superfin! Precis utanför placering :(
LB: Det var en A:1a. Jag blev felfri i grunden. Men i omhoppningen så glömde jag bort vägen och korsade min egen väg, så då fick jag 4 fel. Men vi skulle ha vart nolla annars. ÅH att jag alltid ska klanta till det!

SÖNDAGEN
Magic
LB:
Superduperfin! Fyra blev jag :) (0+0)
LA: Debut ^^ Supernervös var jag innan. Men supernöjd var jag när jag kom ut. 4 fel men vad kvittar det? Hon hoppade allting och vi klarade också igenom trekombinationen och den maxade trippelbarren. :D

SUPERNÖJD MED HELGEN!

Hopptävling :)

Imorgon är det hopptävling :)
Idag red jag barbacka på båda pållarna. Det gick väl rätt bra antar jag?

Jag ska hoppa LD, LC med Domino och med Magic LC+5, LB och LB på söndag ^^
Startlistan: http://online.equipe.com/sv/competitions/1734

Hoppning Magic 7 okt-10

Hoppade Magic idag också. Hon var rätt pigg och ville gärna rusa. Vi tränade på en linje som lärde mig att hålla i mot hindren. Superbra linje att träna på! ;)
Hoppade som max cirka 80 cm. Ska ju tävla på lördag och söndag.

Hoppning Domino 7 okt-10

Hoppade Domino hemma idag. Han var pigg liten nyklippt häst. :)
Han drog/rusa mot hindren haha. Vi hoppade som max 70 cm. Hoppade inte så många språng eftersom vi ska tävla på lördag. Jag var jättenöjd med han iaf! :D

Dominos blogg!

Nu har Domino en egen blogg! http://dominozslife.blogg.se/
Hoppas ni gillar den hälsar Domino! ;)

Neron


Hagfors Uddeholms RK 3 okt

Skitbra gick det! Hon rev inte eller stannade en ända gång på två klasser (a) <3
I LC+5 kom vi fyra med 0+0 fel :D
Och i lagklassen (Final i Div II) som var en LB nollade vi också ;) <3
Karlstads RK (även kallad bästa laget-ever) blev 3:a totalt. Men det var bara två placerade :( Men vi kom inte till omhoppning men jag tror vi är ganska nöjda ändå. :)

Min finaste


My love to you are so big


Miss you


Lördag den andra oktober tvåtusentio

Idag började jag med att rida Magic. Red lite i paddocken (red i ca 25 min) och tränade på att hon skulle lyssna på mig.
 Sedan var det Dominos tur. Red han barbacka och red bara lite runt i paddocken (red i ca 25 min) och han kändes ganska bra, lite trög bara :)

Imorgon är det finalen av Div.II (det går i LB) och bästa laget-ever består av denna gång ;
- Alexandra Rystedt (Black Magic Woman) C-ponny
- Filip Nordgren (Calimero) D-ponny
- Wilma Samuelsson (Zack) C-ponny
- Ida Jönsson (Grace) C-ponny

Lc+5


http://www.hurk.nu/tavlingar/tavlingar.htm